nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comH-vaantjes rond

H-vaantjes rond met bedrukking

Een vaantje wordt gebruikt voor diverse doeleinden. Sportverenigingen bijvoorbeeld kunnen vaantjes met een eigen logo bezitten. De bedrukte H-vaan als relatiegeschenk is een geschikt artikel om uit te wisselen bij bijvoorbeeld een wedstrijd.

De H-vaan rond is een vaantje in de vorm van een rechthoek die aan de onderzijde rond afloopt naar beneden. De H-vaan rond is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Rondom de vaan zit een franje met een kleur naar keuze. Het ophangsysteem aan de bovenkant van de vaan bestaat uit een houten stokje, touwtje en 2 kunststof knopjes.

De H-vaan rond is ook een geschikt promotieartikel voor bedrijven. Door het vaantje te laten bedrukken, komt de naam of het logo van uw bedrijf onder de aandacht.

Vindt u op onze zoekpagina niet de H-vaan die u zoekt? Vraag dan onderaan een offerte aan voor een H-vaan. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor h-vaantjes rond? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: