Halsdoeken

Halsdoeken met bedrukking

Een halsdoek is een vierkant of langwerpig stuk doek, dat wordt gedragen om het hoofd, hals en/of de schouders te bedekken. De halsdoek wordt gebruikt als verwarming, voor de sier of voor symbolische redenen. Een beroemde halsdoek is de talliet, die door de joden tijdens ceremonies wordt gedragen.

Sommige culturen nemen de halsdoek in hun nationale klederdracht op, hoofdzakelijk omdat de halsdoek vroeger veel gebruikt werd in.

Andere woorden voor halsdoek zijn bandana, bouffante, shawl, sjaal, enzovoort. De halsdoek kan worden gefabriceerd van zijde, fleece, katoen, polyester, pashmina.of een ander materiaal.

Een halsdoek kan uitstekend worden gebruikt als relatiegeschenk. De halsdoek kan namelijk worden bedrukt met het logo van uw bedrijf of vereniging. Dit kan door zeefdruk of door de halsdoek te borduren.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor halsdoeken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: