Hand Ontsmettingssets

Hand Ontsmettingssets met bedrukking

 

Ideaal voor op vakantie de hand ontsmettingsset, overal waar u bent kunt u uw handen schoon maken met de hand ontsmettingsset. De bedrukte hand ontsmettingsset bevat 30 ml handontsmetter,2 vochtige doekjes en een samengeperste handdoek. Het materiaal is gemaakt van polypropyleen.

Als u de hand ontsmettingsset wilt laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst is dat natuurlijk mogelijk. Het is professioneel om uw producten te laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst. Het is geschikt als promotie middel op bijvoorbeeld opendagen. Het is ook uitermate goed geschikt als relatiegeschenk.

De bedrukte hand ontsmettingsset zit verpakt in een doos. Het gewicht is 119 gram. De maten van de hand ontsmettingsset zijn 8 x 4 x 16,5 cm.

Ben u ge�nteresseerd of heeft u vragen over de hand ontsmettingsset bedrukt of onbedrukt? Neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor hand ontsmettingssets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: