Handcrèmes

Handcrèmes met bedrukking

Handcrème is een crème die u op uw handen smeert en ervoor zorgt dat uw handen niet droog worden. Uw huid neemt de bedrukte handcrème op waardoor uw handen binnen een korte tijd weer glad zullen aan voelen. Vooral in de winter is een handcrème belangrijk om te gebruiken. In deze periode hebben veel mensen een droge huid en dus ook droge handen, de handcrème helpt hiertegen. De handcrème als promotiemiddel wordt aangebracht nadat u uw handen hebt gewassen en afgedroogd, dan wordt de handcrème het best opgenomen.

De tube van de handcrème kan worden bedrukt met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Hierdoor zal de handcrème telkens met uw bedrijf worden geassocieerd en zal uw bedrijf in aanzien stijgen. Handcrème als relatiegeschenk is een veelgebruikt product en is goed voor de gezondheid. Uw relaties zullen dan ook zeker onder de indruk zijn.

Naast de handcrème hebben we nog veel meer soorten verzorgingsproducten zoals lipgloss, bodylotion en douche gel. Kijk voor meer informatie over de handcrème of de andere producten op www.hsg-relatiegeschenken.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor handcrèmes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: