Handdoeken

Handdoeken met bedrukking

De handdoek is een doek die gebruikt wordt om iets mee af te drogen. Er bestaan verschillende afmetingen en materialen van de handdoek.

De kleinste handdoek is het gastendoekje. Deze handdoek wordt vooral gebruikt om je handen na het wassen mee af te drogen. Vaak hangt een dergelijke handdoek ook op het toilet. De afmetingen van het gastendoekje zijn ongeveer 30 op 50 centimeter.

De meest gebruikte handdoek is de gewone handdoek. De afmetingen van deze handdoek is ongeveer 50 op 90 centimeter. Deze handdoek wordt niet alleen gebruikt om de handen mee af te drogen, maar ook de rest van het lichaam.

Het grotere model van handdoek is het badlaken, die ongeveer de afmetingen van 70 op 140 centimeter heeft. Deze handdoek wordt gebruikt om het lichaam mee te omhullen na een douche of bad. Ook is deze handdoek zeer handig op het strand (strandlaken) om op te gaan liggen, in plaats van in het zand.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor handdoeken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: