Handdoeken met jacquard inweving

Handdoeken met jacquard inweving en bedrukking

 

Bij de meest traditionele vorm van inweef wordt uw naam en/of logo ingeweven in een andere kleur garen dan de basisdoek. Dit noemen we jacquard en dit is de meest gebruikte vorm van inweven.

U kunt de handdoek met jacquard inweving relatiegeschenken bij HSG-Relatiegeschenken laten bedrukken. De handdoek wordt in het dagelijks leven veel gebruikt en is daarom een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. De handdoek met jacquard inweving is ook een geschikt relatiegeschenk. De handdoek met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Uw ontwerp wordt in de door u gewenste kleur over de gehele doek ingeweven. Afhankelijk van uw ontwerp zijn meerdere kleuren naast elkaar te gebruiken. 

U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de handdoeken met jacquard inweving. U kunt de medewerkers van HSG relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de handdoeken bedrukt of onbedrukt.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor handdoeken met jacquard inweving? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: