Handtekeningenvaantjes

Handtekeningenvaantjes met bedrukking

 

De handtekeningenvaan is bedoeld voor mensen die handtekeningen verzamelen. Op de vaan is ruimte gereserveerd om handtekeningen te laten plaatsen door je favoriete spelers. In elk hokje kan een handtekening gezet worden, zodat de verzameling handtekeningen overzichtelijk blijft. Op bijvoorbeeld een open dag van de club of vereniging kun je deze vaan laten signeren door je favoriete spelers.

Een bedrukte handtekeningenvaan maakt de vaan een gepersonaliseerd product. Meestal wordt de naam van de club of vereniging op de vaan gedrukt.
Het vaantje als relatiegeschenk is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De bedrukte vaan kan gemakkelijk opgehangen worden aan de muur. Aan de bovenzijde van het vaantje zit namelijk een touwtje waarmee je de vaan aan de muur kunt hangen. Zo hangt er een prachtig, onvergetelijk kunstwerkje aan de muur.

Voor vragen over de bedrukte handtekeningenvaan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor de handtekeningenvaan als relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor handtekeningenvaantjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: