Handvegers en blikken

Handvegers en blikken met bedrukking

 

Een veger en blik is handig om kleine hoeveelheden vuil snel op te vegen. Aan het blik zit een zacht rubberen lip voor een maximale stofopvang. De borstels hebben een hoge dichtheid voor efficiënt vegen. Vrijwel elk huishouden, elk bedrijf en elke winkel heeft een handveger en blik. Veel mensen ervaren de handveger en blik als onmisbaar. Dit is de reden waarom de handveger en blik steeds populairder wordt als relatiegeschenk. De stoffer en blik is een leuk en origineel relatiegeschenk voor onder andere schoonmaakbedrijven en doe-het-zelf zaken.

HSG Relatiegeschenken is al jaren gespecialiseerd in het bedrukken van promotieartikelen en give-aways. De handveger en het veegblik kunnen geheel naar eigen wens worden gepersonaliseerd met logo en tekst. De stoffer en blik is ideaal als reclamedrager en perfect inzetbaar als promotiemiddel. Doordat de bedrukte stoffer en blik vaak onder ogen zal komen, wordt er optimaal reclame gemaakt voor uw bedrijf of vereniging met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. De bedrukte stoffer en blik met logo is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die uw bedrijf het beste promoot.

Op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com kunt u een kijkje nemen in ons uitgebreid assortiment aan horeca artikelen. Kunt u iets niet vinden op onze site? Neem contact op met een van onze medewerkers en zoek samen naar het meest passende geschenk. Wij zijn er om u te helpen! U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een handveger en blik met opdruk. Wij kunnen u een digitaal voorstel sturen van de handveger met bedrukking en het blik met logo zodat u kunt zien of alles naar wens is voordat daadwerkelijk begonnen wordt met het bedrukken. Relatiegeschenken bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor handvegers en blikken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: