Handwerkkisten

Handwerkkisten met bedrukking

De handwerkkist is een mooie kist die met de hand is gemaakt. In ons assortiment vindt u twee verschillende handwerkkisten. We hebben de handwerkkist klein en de handwerkkist groot. De bedrukte handwerkkisten zijn mooi net afgewerkte kisten met 2 kleppen als deksel.

 
De bedrukte handwerkkist klein is perfect voor verpakking en heeft een afmeting van 41x25x19 cm. De bedrukte handwerkkist groot is geschikt voor het bewaren van gereedschap, decoratie of als kerstpakket. De afmeting van de handwerkkist met opdruk is 41x25x26 cm.


U kunt de handwerkkist geheel naar uw wens laten bedrukken. U kunt de handwerkkist laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de bedrukking is de kist een perfect promotiemiddel. De kist zal binnen een korte tijd voor een grotere naamsbekendheid zorgen.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de handwerkkist bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor handwerkkisten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: