Handy-clevers

Handy-clevers met bedrukking

De handy clever is een product waarmee je de mobiele telefoon aan vast kunt kleven. Dit is erg handig voor in een auto of in een boot. Je kunt er niet alleen je telefoon mee vast kleven maar ook andere voorwerpen. Zoals een mp-3 speler of je sleutelbos. Je kunt de handy clever dus voor verschillende voorwerpen gebruiken.

Wanneer je de handy clever nieuw krijgt zit deze onder een velletje plastic. Als je het plastic van de handy clever loshaalt kunt je de het ergens op vast kleven. De onderkant van de handy clever is kleverig dus je kleeft je handy-clever op de plaats waar jij wilt en hij zit vast.

De bovenkant van de handy clever zorgt er voor dat de telefoon of ander product niet wegglijdt, het is een soort anti slip mat, maar dan voor telefoons. Dit is erg handig bijvoorbeeld in de auto, je plaatst je handy clever op het dashbord. Je legt je telefoon op de handy clever en hij valt niet van je dashboard af.

De handy clever is er in veel verschillende vormen rond, vierkant, het maakt niet uit, alles is mogelijk. Vaak zijn de modellen van de handy clever zoals een merkteken van een bedrijf, of de naam van het bedrijf staat erop. Er zijn ook handy-clever met plaatjes erop je kunt dus helemaal zelf kiezen hoe je handy clever eruit ziet.

Het is niet alleen een handig product het zorgt ook voor veiligheid. Doordat je je telefoon op je dashboard kunt plaatsen kun je veiliger vanuit je auto bellen. Je kunt allebei je handen aan het stuur houden en je voortkomt boetes.

De handy clever is een zeer goed promotiemiddel, omdat de handy clever een goedkoop artikel is. Je kunt de handy clever weggeven op beurzen, optochten of andere plekken waar veel mensen zijn. Je kunt zelf bepalen wat voor ontwerp de handyclever krijgt, zo krijgt de handy clever een eigen draai. De handy clever is een origineel product en zal vaak gebruikt worden.

Het assortiment handy clevers van HSG relatiegeschenken kan je terugvinden door boven aan op onze site door te klikken naar onze zoekpagina. Vind je je gezochte handy clever niet neem dan contact op met een van onze collega’s en wij helpen je verder met zoeken.

Wanneer je op onze HSG zoekpagina geen handy clever vindt die je aanspreekt. Kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties voor de handy-cleverSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor handy-clevers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: