Prijs op aanvraag

A423-73903967TUN

Bekijk en bereken
Hardcover-boekjes

Hardcover-boekjes met bedrukking

Het hardcoverboekje is een boekje met een harde kaft. In het hardcoverboekje zitten zelfklevende memoblokjes en markers in allerlei verschillende kleuren.

De markers in het hardcoverboekje kunt u gebruiken om iets makkelijk terug te vinden. De marker plakt u aan de zijkant zodat u de marker ergens op kunt plakken. U kunt de marker tussen een map doen zodat u de volgende keer weet welke pagina u nodig heeft.

In het hardcoverboekje zitten twee verschillende memoblokjes, een met grote blaadjes en een met kleine. De zelfklevende memoblokjes van het hardcoverboekje kan worden bedrukt met tekst naar keuze in 1 kleur. De memoblokjes kunt u gebruiken om notities te maken, doordat de memoblaadjes van het hardcoverboekje kleven kunt u de memoblaadjes ergens opplakken,en raken ze minder snel kwijt

De harde kaft van het hardcoverboekje wordt naar wens bedrukt. Zo kunt u een eigen draai aan het product geven. Een hardcoverboekje is erg handig. U kunt het voor verschillende dingen gebruiken. Iedereen heeft het wel eens nodig, het is daarom leuk om het hardcoverboekje als een relatiegeschenk te geven.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor hardcover-boekjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: