Hartslagmeters

Hartslagmeters met bedrukking

Elke jogger, fitnesser of wielrenner die zijn sport een beetje ernstig neemt, loopt, fiets of fitnesst tegenwoordig met een hartslagmeter

Een hartslagmeter is een apparaatje dat het aantal hartslagen per minuut meet. Deze meting geeft de inspanning van de sport weer. Door deze meting van de hartslagmeter kan de sporter zijn inspanning minderen of versterken, zodat de sporter optimale trainingsresultaten kan bereiken.

In dit moderne tijdperk is de sportbeoefening zeer belangrijk, aangezien steeds meer personen last krijgen van obesitas of overgewicht. Een hartslagmeter tijdens het sporten is dan ook echt aan te raden.

Op de duurdere versies van de hartslagmeter kunnen ook de verbruikte calorieën worden afgelezen, alsook het verbrande vetpercentage. Dit snufje van de hartslagmeter is vaak een stimulans voor de sporter om nog even meer te geven. Wanneer een sporter bijvoorbeeld wilt stoppen met zijn fitness-sessie en de hartslagmeter net een calorie-aantal van 920 aangeeft, is dit een extra stimulans om nog 80 calorieën te verbruiken.

De hartslagmeter bestaat meestal uit een band (plastic bij goedkopere hartslagmeters en stof bij de duurdere hartslagmeters) die op de borst moet worden geplaatst. Deze band werkt meestal samen met een horloge waarop u al uw lichamelijke kenmerken kunt instellen en al uw trainingsresultaten kunt bekijken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor hartslagmeters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: