Hartvormige knipperlichten

Hartvormige knipperlichten met bedrukking

 

Het knipperlampje in de vorm van een hartje is een handig artikel voor in het donker. Het lampje zorgt ervoor dat je gezien wordt en bevordert dus de veiligheid. Het knipperlampje hartjesvorm als relatiegeschenk kan bijvoorbeeld bevestigd worden op de fiets of op uw jas. Met behulp van een klip op de achterzijde van het hartje is het lampje makkelijk te bevestigen. Het lampje is klein ( 4 x 3,2 x 1,4) en kan dus gemakkelijk opgeborgen en meegenomen worden.

Als u in het donker de weg op moet, is dit een uitermate geschikt product. Het lampje zorgt ervoor dat u veilig de weg op kunt. Het knipperlampje hartjesvorm kan bedrukt worden met een logo. De bedrukking wordt op het rode kunststof aangebracht.

Het is een uitstekend product om uit te delen op bijvoorbeeld beurzen of evenementen. Voor mensen die vaak in het donker de weg op moeten, is dit een uitermate geschikt relatiegeschenk.
Vooral hartlopers en sporters die ’s avonds buiten bezig zijn is het lampje in de vorm van een hartje zeer handig.

Voor vragen over het bedrukte knipperlampje hartjesvorm, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor hartvormige knipperlichten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: