Anti stress Hashtag

Hashtag Anti stress met bedrukking

Productomschrijving

Anti stress artikelen zijn artikelen waar u in moet knijpen hierdoor kunnen de stressaanvallen worden verminderd. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die last hebben van stress, de bedrukte anti stress Hashtag is daarom een perfect promotiemiddel. De anti stress Hashtag is een anti stress artikel in de vorm van een leuke Hashtag met ogen, een scheve mond en een tongetje, maar kan ook gebruikt worden om een koord of kabel bij elkaar te houden. De anti stress Hashtag relatiegeschenk past leuk op elk bureau en ziet er niet direct uit als een anti stress artikel.

Bedrukte Hashtag anti stress

U kunt de bedrukte anti stress Hashtag laten bedrukken met uw eigen tekst, bedrijfslogo of een andere reclame-uiting en hierdoor gebruiken als relatiegeschenk. De opdruk komt dan op de voor of achterzijde van de anti stress Hashtag te staan en kan tot maximaal 4 kleuren bedrukt worden. Doordat het product bedrukt is wordt er reclame gemaakt voor uw bedrijf zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Ook is de anti stress Hashtag een leuk relatiegeschenk, iedereen heeft wel eens last van stress en zou dan ook deze antistress Hashtag kunnen gebruiken.

Hashtag Anti stress met logo

Naast de anti stress Hashtag met logo zijn er nog meer producten die tegen de stress werken. Ook zijn er soortgelijke producten tegen de stress zoals de anti stress varken, anti stress dokter en anti stress wereldbol en kunnen allemaal voorzien worden van een opdruk. Indien u opmerkingen of vragen heeft over de anti stress bouwhelm bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress hashtag ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: