Hexagon snoeppotten

Hexagon snoeppotten met bedrukking

 

Snoepgoed is een steeds populairder wordend relatiegeschenk. Deze lekkernijen met suiker als hoofdbestanddeel worden dagelijks gegeten door zowel jong als oud. Het is vaak moeilijk om als bedrijf een geschenk te kiezen dat bij iedereen goed in de smaak zal vallen. Snoepgoed wordt altijd met open armen ontvangen en is daarom ideaal als relatiegeschenk! Met een klein geschenkje worden relaties zoals klanten en personeel eraan herinnerd dat ze gewaardeerd worden. 

De Hexagon snoeppot is een voorbeeld van een relatiegeschenk. U kunt uw relaties verrassen met deze snoeppot of u kunt er een aanschaffen voor op kantoor. Deze snoeppot is een grote glazen pot met 6 zijden en kan worden afgesloten door middel van een witte metalen schroefdeksel. Aan één zijde wordt de snoeppot voorzien van een bedrukte sticker maar indien meerdere stickers gewenst zijn is dit uiteraard ook mogelijk. De Hexagon snoepppot zal worden gevuld met fruittoffees, drop toffees, of met zuurtjes in gekleurde gemetalliseerde wikkels.  Andere vullingen zijn op aanvraag. 

Het is een slim idee om bedrukte snoep potten aan te schaffen als geschenken. De snoeppot wordt namelijk voorzien van een sticker met een bedrukking naar uw wens zoals de naam en het logo van uw bedrijf. Op deze manier zal er reclame voor uw bedrijf worden gemaakt. Elke keer wanneer iemand de snoeppot passeert of er een snoepje uithaalt, komt uw bedrijfsnaam onder ogen met een naamsbekendheidsvergroting als gevolg. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor hexagon snoeppotten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: