Honden drinkbakken

Honden drinkbakken met bedrukking

 

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor de honden van uw klanten, personeel of relaties? De honden drinkbak is een origineel, praktisch en blijvend geschenk voor bijvoorbeeld dierklinieken, hondenpensions, uitlaatservices, dierenwinkels en andere dier gerelateerde bedrijven. De drinkbak kan ook gebruikt worden als hondenvoerbak of als voerbak voor andere dieren. Wilt u graag uw relaties in het zonnetje zetten en zoekt u een leuk cadeau voor bijvoorbeeld dierendag? HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment aan te bedrukken drinkbakken voor de hond. Het is belangrijk dat honden goed gehydrateerd blijven en daarnaast zijn de hondenbakken perfecte reclamedragers.

De gebruiksvriendelijke drinkbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen bedrukt worden met een opdruk naar keuze. Zo kunt u de drinkbak compleet naar eigen wens inrichten. Het is een slimme zet om de honden drinkbak te voorzien van uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam. Door de strakke rondingen is de bedrukte drinkbak een echte eye-catcher in elke ruimte! Hierdoor zal uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komen waardoor uw naamsbekendheid alsmaar groter wordt. Dit maakt de bedrukte hondenbakken perfect inzetbaar als promotieartikelen.

Bestellen gaat eenvoudig, snel en veilig via onze webshop. Op www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u ons assortiment aan te bedrukken honden artikelen vinden. Voor elk budget hebben wij passende geschenken. Zo kunt u kiezen voor de goedkope voederbak gemaakt van plastic in een leuke kleur, maar u kunt ook gaan voor de klassieke variant. In onze online webshop is er voor elke smaak een passende drinkbak te vinden. HSG Relatiegeschenken heeft inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als leider op het gebied van relatiegeschenken. Onze mogelijkheden zijn dan ook enorm! Heeft u een leuk idee voor de honden drinkbakken met logo, maar weet u niet zeker of dit wel haalbaar is? Neem gratis en vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij zoeken samen met u naar een passende oplossing! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor honden drinkbakken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: