Honden frisbees

Honden frisbees met bedrukking

De hondenfrisbee is een leuk speeltje voor je hond. Met de hondenfrisbee heeft niet alleen je hond plezier maar jij zelf ook. Wanneer je met je hond aan het wandelen bent kan je met de hondenfrisbee spelen, zo heeft je hond ook nog eens goede lichaamsbeweging. De hondenfrisbee werkt in principe hetzelfde als een gewone frisbee. Je gooit de frisbee en dan gaat je hond erachteraan en probeert de hondenfrisbee te vangen. De hondenfrisbee is een zeer stevig product, wat ook wel nodig is als je hond de frisbee met zijn bek vangt. De frisbee bestaat uit een gevlochten touw in de vorm van een rondje. Met daarom heen een soort stof, aan de zijkanten van de hondenfrisbee zit deze stof niet zodat je de frisbee daar vast kan houden en kan weggooien.

De diameter van de hondenfrisbee is 195mm, zodat allerlei honden, grote en kleine, met de hondenfrisbee kunnen spelen. De hondenfrisbee is een leuk product voor bijvoorbeeld dierklinieken, trimsalons en dierenpensions. Omdat er op deze plaatsen veel honden komen die met de hondenfrisbee kunnen spelen. De hondenfrisbee is een leuk product als relatiegeschenk, er wordt veel met honden gespeeld en dit is weer eens een ander speeltje dan een hondenbal, kortom het is een origineel en leuk product. Je kan de hondenfrisbee ook laten bedrukken, de bedrukking komt in het midden van de frisbee op het stuk stof. Dit zorgt voor een doeltreffende presentatie van je reclameboodschap zoals je logo of bedrijfsnaam.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor honden frisbees? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: