nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comHondenriemen

Hondenriemen met bedrukking

Een hondenriem is een riem voor een hond. Wanneer je met je hond gaat wandelen doe je deze riem om zijn nek zodat je hond niet weg loopt. Het is ook verplicht om je hond aan de riem te hebben wanneer je niet op een honden uitlaatterrein bent, dus is een hondenriem een belangrijk product. De hondenriem bestaat uit een handvat die zo gevormd is dat de riem lekker in je hand ligt. Verder heeft de honden riem nog een touw met een reikwijdte van 5 meter. Wanneer het touw niet uitgerold is zit het touw in het handvat van de hondenriem. Aan het touw zit nog een koord met een klip eraan, waarmee je de riem vastmaakt aan de halsband van je hond. Op het handvat van de hondenriem zit een knop, wanneer je hier op drukt stopt de riem met uitrollen, zodat je hond niet meer verder kan lopen.

De hondenriem is verkrijgbaar in het blauw en in het rood, en de afmetingen van de hondenriem zijn 135x87x21mm. De hondenriem is alleen geschikt voor honden tot en met 20 kg. Doordat er veel honden komen in trimsalons, dierklinieken en dierenasiels is de hondenriem een uitermate geschikt product voor deze plaatsen. De hondenriem is een leuk product om cadeau te doen, omdat veel mensen een hond hebben en dus ook een riem nodig hebben wordt de hondenriem zeer vaak gebruikt. Je kan de hondenriem ook laten bedrukken, de bedrukking komt dan op het handvat van de hondenriem. Met de bedrukking krijgt je bedrijf meer naamsbekendheid wat de hondenriem dus tot een prima reclamedrager maaktSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor hondenriemen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: