Horloge Boxen

Horloge Boxen met bedrukking

Bent u op zoek naar een product dat uw horloge optimaal beschermd tegen alles? Dan hebben wij precies wat u zoekt! De horloge box is 100% beschermend voor uw horloge. In ons assortiment vindt u verschillende soorten horloge boxen zoals de witte en de zwarte. De witte box is rechthoekig en de zwarte is vierkant.

U kunt de horloge box laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt de horloge box persoonlijker en alleen naar uw bedrijf gericht. De horloge box is uitermate goed geschikt als promotiemiddel en als relatiegeschenk. De bedrukte horloge box is leuk om te geven en om te krijgen. Doordat de horloge box is bedrukt met uw bedrijf, zal uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht komen bij uw klanten. De bedrukte horloge box is een perfect product om uw bedrijf te promoten. De opdruk zal aan de bovenkant van de horloge box komen te staan.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor horloge boxen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: