Prijs op aanvraag

A225-Pakket-15

Bekijk en bereken
Hot-cold-packs

Hot-cold-packs met bedrukking

Een hot / cold pack is een zakje die u kunt verwarmen en kunt laten bevriezen. U kunt de hot/cold pack verwarmen in heet water of in de magnetron. U kunt de pack ook koud maken. U moet de pack in de vriezer leggen. Een cold pack gebruikt men om bijvoorbeeld spieren te laten koelen. Een hot pack gebruikt men als er sprake is van een kou op spieren.

U kunt de hot/cold pack laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Indien u de hot/cold pack wil laten bedrukken, komt de opdruk aan de voorkant van de hot/cold pack. Hierdoor wordt de hot/cold pack persoonlijker en meer gericht naar u en uw bedrijf. De hot/cold pack is uitermate goed geschikt als giveaway op bijvoorbeeld beurzen. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

De hot/cold pack is in verschillende vormen verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld de vierkante witte hot/cold pack en de hartjesvormige hot/cold pack.
Indien u vragen heeft over de hot/cold pack bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.             Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor hot-cold-packs? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: