nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 35.91

A58-5865-011999999

Hotelblokken

Hotelblokken met bedrukking

Hotelblok bedrukken met logo en tekst kan eenvoudig en voordelig bij HSG Relatiegeschenken. Blanco, met lijntjes of met ruitjes? Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat het bedrukte hotelblok binnen de huisstijl van uw bedrijf of horeca onderneming past. Het hotelblok met logo is geschikt voor hotelgasten en is ook handig bij een cursus of meeting.

HSG Relatiegeschenken heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als leider op het gebied van promotieartikelen en relatiegeschenken. Wij kunnen de hotelblokken compleet naar uw wens bedrukken met een logo, slogan en reclametekst. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden! Hotelblokken komen onder veel ogen en zijn daardoor perfecte reclamedragers. Een gepersonaliseerd hotelblok zorgt ervoor dat uw naamsbekendheid zal stijgen en dat u onder de aandacht blijft bij klanten.

Een hotelblok heeft meestal slechts vijf of tien blaadjes, en is leverbaar op verschillende formaten. Door het geringe aantal blaadjes is het hotelblok erg voordelig waardoor u met een beperkt budget een breed publiek kunt bereiken! Uw hotelgasten zullen erg blij zijn met de hotelblokken en tevens wordt uw bedrijf hierdoor optimaal gepromoot. Door de gifts te personaliseren met een bedrukking van uw logo en tekst, wordt de klant er telkens aan herinnerd van wie het originele geschenk af komt. Hotelblokken met reclame zorgen voor net dat kleine beetje extra waardoor uw hotel of onderneming zich kan onderscheiden van de rest.

Neem gerust een kijkje op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Hier vindt u een greep uit ons assortiment aan horeca drukwerk. Naast hotelblokken met logo bieden wij bijvoorbeeld ook bedrukte kelnerblokken en papieren placemats in full color bedrukking.

De hotelblokken worden zorgvuldig bedrukt met een promotionele opdruk. Het papieren schrijfblok met bedrukking is een origineel relatiegeschenk en daarom onmisbaar in elk hotel. Uw logo wordt op ieder blaadje bedrukt zodat overal en ten alle tijden uw bedrijf onder de aandacht wordt gebracht. Inzetbaar als promotiemiddel of give-away bij iedere cursus, meeting of beurs!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor hotelblokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: