nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comHoteltextiel

Hoteltextiel met bedrukking

Hotel textiel is terug te vinden in hotels. Dit is textiel van goede kwaliteit en is antibacterieel. Kenmerkend is dat badtextiel altijd erg zacht en dik is, zodat het lekker zit en warm is.
Niet alleen badtextiel, maar ook kleding voor het hotelpersoneel en handdoeken behoren tot hotel textiel dat te bedrukken is.
Textiel is te bedrukken of te borduren met bijvoorbeeld de naam van het hotel. Zo is het bedrukte hotel textiel als relatiegeschenk helemaal eigen gemaakt. Vaak wordt het logo van een bedrijf in het klein op de linkerborst van de badjas geborduurd, maar dat kan ook op een andere plek bedrukt worden.

Textiel is ook terug te vinden in sauna�s. Sauna textiel en spa textiel is ook altijd zacht en dik, want het moet fijn zitten. Bedrukte sauna textiel als relatiegeschenk en bedrukte spa textiel als relatiegeschenk maken de sauna en omgeving nog chiquer. Onder bedrukt sauna textiel en bedrukt spa textiel vallen onder andere badjassen en handdoeken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor hoteltextiel? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: