nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comHouders voor Pasjes

Houders voor Pasjes met bedrukking

 

Wilt u uw pasjes veilig opbergen ? Dat kan nu met de bedrukte houder voor pasjes. In de houder voor pasjes kunt u ook nog gemakkelijk geld en pennen opbergen. Hiervoor zijn speciale vakken gemaakt. De houder voor pasjes is dus ontzettend veilig voor al uw spullen.

De houder voor pasjes kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt de houder van pasjes alleen naar uw bedrijf gericht. Doordat u de opberghoes voor pasjes kunt laten bedrukken wordt het een geschikt promotiemiddel. Uw bedrijf zal elke keer opnieuw onder de aandacht komen bij uw klanten. De houder voor pasjes met opdruk is ook een geschikt als relatiegeschenk.

De houder voor pasjes als relatiegeschenk is handig voor op beurzen, evenementen en festivals zo weet u altijd zeker dat uw pasjes en geld veilig zijn opgeborgen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor houders voor pasjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: