Houten blokken

Houten blokken met bedrukking

De houten blokken raken nooit uit de trend en vervelen nooit. De bedrukte houten blokken zijn leuk voor kinderen om gebouwen mee te maken. De houten blokken met opdruk is ontzettend leuk en is ook nog gemakkelijk op te bergen. De houtenblokken zitten in een spellenbox.


U kunt de spellenbox laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De houten blokken krijgen een persoonlijke tint door middel van bedrukking. De houten blokken is een perfect houten relatiegeschenken en promotiemiddel. De houtenblokken in de spelbox is zeer geschikt als giveaway op beurzen en opendagen. De bedrukte houten blokken zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Vindt u niet het product dat u zoekt? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Zij zullen u verder helpen met uw zoektocht naar de houten blokken spelbox.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor houten blokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: