Houten luchtvracht palletkistjes met bloembollen

Houten luchtvracht palletkistjes met bloembollen en bedrukking

 

Het houten luchtvracht palletkistje met bloembollen is gevuld met oer-Hollandse bloembollen. De bloembollen zijn stevig en leuk om te geven en te krijgen.

U kunt de houten luchtvracht palletkistje met bloembollen relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het houten palletje kistje met bloembollen is een origineel relatiegeschenk en promotiemiddel. Het houten kistje met bloembollen is een leuk geschenk voor mensen die dol zijn op tuinieren en als geschenkje in de tuinbranche. Het kistje met bloembollen is ook uitermate geschikt voor de reisbranche. De bloembollen in een luchtvracht kistje zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In ons assortiment vindt u diverse producten die gerelateerd zijn aan het houten luchtvracht palletkistje met bloembollen. U vindt zoal het authentiek bollenkratje vol met bloembollen, de grachtpand met bloembollen en het stevige houten kistje met schuifdeksel.

Bestel het houten luchtvracht palletkistje met bloembollen op HSG Relatiegeschenken en zet uw relaties in het zonnetje! Uw relaties zullen tevreden over u zijn met als gevolg dat uw klanten vaker bij u terugkomen en uw personeel positief over u denkt. Dat is natuurlijk waar het om draait!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor houten luchtvracht palletkistjes met bloembollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: