Houten Oordopjes

Houten oordopjes met bedrukking

De oordopjes worden gebruikt om muziek te luisteren via de mp3, mp4, mp5, mobiele telefoons en iPods. De oordopjes zijn wereldwijd verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De oordopjes zijn erg populair vooral onder jongeren.

U kunt de oordopjes laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking worden de houten oortjes alleen naar uw bedrijf gericht. De oordopjes is een leuk relatiegeschenk en door middel van bedrukking worden de oordopjes ook nog een perfect promotiemiddel voor op bijvoorbeeld opendagen en beurzen.

Bent u opzoek naar een ander product om uw bedrijf te promoten? We hebben een ruime keuze aan promotiemiddelen in ons assortiment. Doordat er een ruime keuze is weet u zeker dat er altijd wel een product is die perfect bij uw bedrijf past.

Als u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor houten oordopjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: