Houten tuinkisten met handschoenen en bollenplanter

Houten tuinkisten met handschoenen en bollenplanter met bedrukking

 

 

De houten tuinkist heeft een handig handvat zodat je de kist mee kan nemen in de tuin tijdens het planten. Ook na het planten makkelijk om tuingereedschap in op te bergen.  Het houten tuinkistje is gevuld met 50 krachtige tulpen voor in de tuin of 50 stevige en kleurige gladiolen. Het houten tuinkistje bevat verder nog de handschoen en de bollenplanter.

U kunt de houten tuinkist met handschoenen en bollenplanter relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De houten tuinkist met handschoenen en bollenplanter is uitermate geschikt als relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De houten tuinkist met handschoenen en bollenplanter is een perfect geschenk voor in de tuinbranche en voor mensen die dol zijn op tuinieren.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor houten tuinkisten met handschoenen en bollenplanter? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: