nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comHouwtouwen

Houwtouwen met bedrukking

Een houwtouw is een lint dat rond de nek wordt gedragen. Het houwtouw kan worden gebruikt om bijvoorbeeld een gsm, een mp3-speler of sleutels aan te hangen. Andere namen voor "houwtouw" zijn lanyard, sleutelkoord of keycord. Een houwtouw is een zeer handig attribuut, zeker wanneer u snel dingen (zoals sleutels, gsm,...) kwijtgeraakt.

Het houwtouw is een zeer geliefd relatiegeschenk! Vooral op beurzen of festivals wordt het houwtouw vaak weggegeven. Het houwtouw kan worden bedrukt door het logo en/of andere gegevens van uw vereniging of bedrijf.

HSG relatiegeschenken biedt u het houwtouw aan in verschillende kleuren, afmetingen en sluitingen. U kunt bovenaan onze keuze aan houwtouwen bekijken door verder te klikken naar onze zoekpagina. Voor meer informatie over een houwtouw of een prijsofferte voor een houwtouw kan u ons altijd per e-mail en telefonisch bereiken!

Wenst u echter een houwtouw als geschenk of een houwtouw voor jezelf? Dan kunnen we u doorverwijzen naar onze World of Gifts-website waar ook particulieren hun houwtouw kunnen aankopen. Deze website vindt u op http://www.worldofgifts.eu.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor houwtouwen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: