Hutkoffers

Hutkoffers met bedrukking

De hutkoffer is een perfecte verpakking voor bijvoorbeeld Kerst. U kunt al de cadeau �s gemakkelijk erin stoppen. We hebben twee verschillende maten van hutkoffers, de grote en de kleine. Als extra accessoire kunt u de hutkoffer ook gemakkelijk dichtmaken. Er zit een metalen slot aan de bovenkant.

U kunt de hutkoffer laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. U kunt ook de schatkist laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. Hierdoor wordt de hutkoffer en de schatkist een uitermate geschikt promotiemiddel. De hutkoffer is ook een geschikt relatiegeschenk. De schatkist heeft een prachtig uiterlijk en is daarnaast nog ontzettend handig. Het product zal zeker gewaardeerd worden.

In ons assortiment vindt u ook de mini schatkist. Met de mini schatkist cre�ert u een warme sfeer in elke kamer waar u de mini schatkist plaatst. De mini schatkist heeft een mooi uiterlijk en is ontzettend handig. De bedrukte mini schatkist kunt u dichtmaken doormiddel van het metalen slot. De mini schatkist met opdruk is bijvoorbeeld leuk voor kerst.

Indien u vragen heeft over de hutkoffer of de mini schatkist neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor hutkoffers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: