IJsco makers

IJsco makers met bedrukking

Een ijsco maker is een leuk relatiegeschenk voor in de zomer en lente. Met de ijscomaker kunt u voortaan zelf ijsjes maken. De ijsmaker heeft een inhoud waar de vloeistof in gegoten kan worden. Het stokje dat half in deze vorm steekt bevriest mee met de vloeistof, zodat het eindresultaat een ijsje aan een stokje is als het de diepvries uitkomt.

Een bedrukte ijsmaker is een leuk relatiegeschenk voor zowel ouderen als kinderen. Het is een gewaardeerd huishoudelijk product, de meeste mensen vinden ijs lekker en hiermee kan de gewenste smaak van het ijs zelf gekozen kan worden.

Ijsmakers kunnen uitgedeeld worden op beurzen of evenementen of cadeau gedaan worden aan uw relaties. De meeste mensen zullen zo’n leuke bedrukte ijscomaker zeker waarderen.

Voor meer informatie over de ijscomaker als relatiegeschenk kunt u contact opnemen met onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ijsco makers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: