Ijsemmers

Ijsemmers met bedrukking

Een ijsemmer is een ijsemmer die vooral wordt gebruikt bij feestjes of etentjes. De ijsemmer heeft twee doeleinden.

Een eerste manier waarop de ijsemmer kan gebruikt worden is de volgende: de ijsemmer kan volgeladen worden met ijsblokjes, zodat deze ijsblokjes snel gebruikt kunnen worden. Dergelijk gebruik van de ijsemmer wordt bijvoorbeeld op een coctailparty gebruikt.

Een andere manier voor het gebruiken van de ijsemmer is het koel houden van flessen drank (bijvoorbeeld wijn of water). Hierbij worden dan in de ijsemmer een aantal ijsblokjes en/of koud water geplaatst.

Als relatiegeschenk is de ijsemmer een leuk en origineel idee. Het assortiment aan ijsemmers kunt u bekijken door op bovenstaande link verder te klikken naar onze linkpagina. Vindt u niet de ijsemmer waarnaar u op zoek bent? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers en zij zullen u verder helpen met uw zoektocht naar de perfecte ijsemmer.

Vindt u niet de ijsemmer die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de ijsemmer aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ijsemmers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: