nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comIJskastmagneten

IJskastmagneten met bedrukking

De ijskastmagneten zijn magneten die u aan de buitenkant van de ijskast kunt plakken door middel van de magneet. Uw ijskast zal er een stuk fleuriger uitzien door de ijskastmagneet relatiegeschenk.


De ijskastmagneten relatiegeschenken kunt u bij HSG-Relatiegeschenken geheel naar uw wens laten bedrukken. Bedruk de ijskastmagneten relatiegeschenk met uw bedrijfslogo en/of tekst. De ijskastmagneten zijn geschikt als relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook geschikt als promotiemiddel.


De ijskastmagneten zijn een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. Uw bedrijf zal elke keer opnieuw onder de aandacht komen bij uw klanten door middel van de bedrukking op de magneet. De bedrukte ijskastmagneet zorgt voor een grotere naamsbekendheid in een korte tijd.


U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de ijskastmagneten. U kunt de medewerkers van HSG relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de ijskastmagneten.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ijskastmagneten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: