nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comIJskrabbers driehoek

IJskrabbers driehoek met bedrukking

 

Vindt u het ook altijd zo vervelend om het ijs op uw ramen van uw auto af te krabben? Dat is vanaf nu verleden tijd met onze ijskrabber driehoek, met de bedrukte ijskrabber driehoek wordt het schoonmaken van uw ramen een snel karweitje.


De ijskrabber kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De bedrukking komt aan de voorkant van de ijskrabber relatiegeschenk te staan. Hierdoor wordt de ijskrabber driehoek met opdruk een ideale giveaway bij beurzen. Op deze manier kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.


De ijskrabber driehoek relatiegeschenk is in de wintermaanden vooral geschikt als promotiemiddel en/of relatiegeschenk. De ijskrabber is ontzettend handig en zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Heeft u interesse in de bedrukte ijskrabber driehoek of vragen over een ander product bedrukt of onbedrukt neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ijskrabbers driehoek? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: