nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comIJsvormpjes

IJsvormpjes met bedrukking

De meeste mensen kopen de waterijsjes kant-en-klaar, maar is het niet veel leuker om de waterijsjes zelf te maken? Haal je favoriete ijsvormpjes in huis en je kunt aan de slag. Het aanbod ijsvormen is bijzonder gevarieerd.

U kunt de ijsvormpjes relatiegeschenken nog leuker maken door middel van bedrukking. Bedruk de ijsvormpjes met uw bedrijfslogo en/of tekst. De ijsvormpjes zijn geschikt voor alle leeftijden en zijn daarom een perfect relatiegeschenk en promotiemiddel. De bedrukte ijsvormpjes zijn de perfecte manier om uw bedrijf snel te promoten.

De ijslolly’s zijn gemakkelijk te maken. Als u de vormpjes met het mengsel heeft gemaakt zet u deze elke uren in de diepvries en dan is uw ijslolly klaar.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de ijsvormpjes bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ijsvormpjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: