nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comInternet camera speakers

Internet camera speakers met bedrukking

 

Wilt u gemakkelijk en snel in contact zijn met uw vrienden? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de internet camera speaker. De bedrukte internet camera speaker is een webcam en skype-telefoon in een. Snelle snapshotfunctie, handsfree functionaliteit, ingebouwde speaker en microfoon. Alles wat u nodig heeft voor een gezellig gesprek met familie of vrienden.


U kunt de internet camera speaker laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. Doordat u de internet camera speaker kunt laten bedrukken wordt het een uitermate goed promotie middel voor op bijvoorbeeld beurzen. De opdruk komt onder het speaker en de webcam te staan. De internet camera speaker is ook een perfect relatiegeschenk. De internet camera speaker is ontzettend leuk om te geven en te krijgen.


De internet camera speaker kan worden gebruikt door jong en oud. Een perfecte manier om in contact te blijven met uw vrienden en familie bijvoorbeeld tijdens uw reis. Doordat de afmetingen van de internet camera speaker met opdruk klein zijn, is de webcam gemakkelijk mee te nemen.


Indien u vragen heeft over de internet camera speaker bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor internet camera speakers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: