iPad hoezen van PU

IPad hoezen van PU met bedrukking

 

Een iPad hoes is een leuk geschenk voor mensen die een iPad hebben. De iPad hoes van PU beschermt de iPad tegen vuil, stof en krassen. De iPad kan door de gleuf aan de bovenzijde in zijn geheel in de hoes geschoven worden. De iPad blijft mooi als deze bewaard wordt in de iPad hoes relatiegeschenk.

Een bedrukte iPad hoes is een echte eye-cacher. De bedrukking wordt op de iPad hoes geplaatst, waardoor er een gepersonaliseerd artikel ontstaat. Een iPad hoes relatiegeschenk met een persoonlijk karakter kan beter in de smaak vallen.

Voor meer elektronische accessoires, relatiegeschenken, gadgets en gifts, kunt u een kijkje nemen op onze website hsg-relatiegeschenken.com. Voor een vrijblijvende offerte kunt u op de onderstaande button klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ipad hoezen van pu? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: