nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

A177-PA10044

iPhone beschermcovers

IPhone beschermcovers met bedrukking

 

Uw iPhone cover goedkoop bedrukken kan bij HSG Relatiegeschenken. Een bedrukte iPhone beschermhoes zal optimaal schade voorkomen bij uw iPhone. Het kunststof iPhone 5/5s hoesje met logo is een zeer effectief relatiegeschenk door de lange levensduur. Een praktisch en origineel promotiemiddel.  

De iPhone beschermcover is een handig relatiegeschenk. U kent het wel, de kleine hartverzakking die u krijgt als u uw telefoon laat vallen. Hier biedt de beschermende hardcase een uitkomst voor. Hij beschermt niet alleen uw telefoon tegen krassen, maar voorkomt ook hardware beschadiging die uw telefoon kan oplopen wanneer deze valt. Uw klanten zullen hun iPhone 5 of iPhone 5s met bedrukte beschermhoes overal mee naartoe nemen. Hierdoor zal uw logo gezien worden op veel verschillende plaatsen door veel verschillende mensen, variërend van familieleden tot zakenpartners. De iPhone 5s hoesjes zijn van goede kwaliteit, waardoor de telefoons van uw relaties nog lang beschermd zullen blijven en uw bedrijf nog lang zal worden gepromoot. Zo zorgt u niet alleen voor het versterken van uw relaties, maar zorgt u ook voor een vergroting van uw naamsbekendheid. 

De bedrukte iPhone hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vindt u de iPhone zelf heel mooi, maar heeft u echt een hoesje nodig? Neem ons doorzichtige hoesje, waardoor het uiterlijk van uw iPhone te zien blijft. Wilt u een zakelijk hoesje? Wij hebben ook zwarte smartphone covers met een luxe uitstraling. De bedrukking is in verschillende kleuren mogelijk. Zo kunt u een combinatie maken, die uw bedrijf het beste promoot. 

Heeft u nog vragen of wilt u weten of uw ideeën haalbaar zijn? Neem contact op met onze werknemers en vraag aan hun advies. Zij zullen altijd voor u klaarstaan. Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een snelle levering. Heeft u uw beschermende hardcases snel nodig? Neem contact op en wij zorgen ervoor dat de bedrukte iPhone hardcases van kunststof zo snel mogelijk worden geleverd. Wilt u verder kijken voor andere smartphone relatiegeschenken? Neem dan even een kijkje op onze site en laat u verrassen door de vele mogelijkheden: www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij hebben ook beschermhoezen voor tablets. 

HSG Relatiegeschenken heeft jarenlange ervaring in de in- en export van onder andere iPhone beschermhoesjes. Een bedrukt iPhone hoesje zal uw bedrijf optimaal promoten en zorgt voor een vergroting van uw naamsbekendheid. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor iphone beschermcovers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: