iTouch handschoenenen

ITouch handschoenenen met bedrukking

 

De meeste apparaten werken op de warmte van uw vinger en niet op aanraking. Hierdoor is het niet mogelijk uw telefoon te besturen met handschoenen aan. Wilt u toch uw apparaat kunnen besturen met handschoenen aan? De iTouch biedt de oplossing! De iTouch handschoenen zijn de trend van deze winter. U kunt voortaan altijd lekker warm uw smartphone bedienen.

Het is mogelijk om de handschoen in een eigen pms kleur te laten maken met een borduring. De iTouch handschoenen is een leuk relatiegeschenk en met borduring is het ook een perfect promotieproduct. De iTouch handschoen is in het bijzonder geschikt voor de elektronicabranche.

Zijn de iTouch handschoenen niet wat u zoekt? In ons assortiment vindt u diverse producten die gerelateerd zijn aan de iTouch handschoenen. U vindt zoal een handschoen met ijskrabber en de touchspeaker.

Bent u op zoek naar een ander product dat uw bedrijf het beste kan promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan andere promotiemiddelen. Doordat er een ruimte keuze is weet u zeker dat er altijd een product is die het beste bij uw bedrijf past.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de iTouch handschoenen bedrukt of onbedrukt of over een ander product kunt u gerust contact op nemen met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor itouch handschoenenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: