Jacks met tas

Jacks met tas en bedrukking

In Nederland is het niet altijd zonnig weer. Vandaar dat jacks en regenjassen soms onmisbaar zijn. HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment aan jackets van topmerken zoals US Basic. Omdat we als we de deur uitgaan niet altijd weten of het misschien nog gaat regenen, is het handig als de jas kan worden meegenomen in een tas. De Jack met tas is een lichtgewicht jack dat gemakkelijk opvouwbaar is in de hoes waardoor het jack overal mee naar toe kan worden genomen zodat u altijd bescherming tegen het weer bij de hand heeft.

Het jack heeft een opvouwbare capuchon in de kraag en is gemakkelijk te bedrukken met uw bedrijfsgegevens zoals de naam, het logo en de slogan van uw bedrijf. Op deze manier komt uw bedrijfslogo vaak in beeld waardoor er optimaal reclame gemaakt wordt voor uw bedrijf. Het is dus een slimme zet om uw personeel, klanten en relaties te verrassen met een bedrukte jack met tas. Op deze manier blijft uw bedrijf onder de aandacht en worden uw relaties versterkt.

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u de te bedrukken jack in tas en onze andere relatiegeschenken. U kunt het Miami jack met tas als relatiegeschenk eenvoudig en voordelig bestellen op onze site. De bedrukte jackets met tassen zijn ideaal voor al uw relaties!

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor jacks met tas? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: