Jelly beans

Jelly beans met bedrukking

De jelly beans hebben verschillende smaken en zijn geliefd bij veel mensen en daarom perfect als relatiegeschenk of promotiemiddel. De jelly beans zijn verpakt in een blokzakje met kopkaartje, een glazen pot of een glazen stolp. Uw bedrijf zal op deze manier constant onder de aandacht blijven bij uw relaties.

U kunt de glazen pot, de glazen stolp of het blokzakje met kopkaartje met jelly beans bij ons geheel naar uw wens laten bedrukken. U kunt het laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De jelly beans verpakt in een glazen pot, glazen stolp of blokzakje zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In ons assortiment vindt u naast de jelly beans een groot aanbod aan andere vullingen. U vindt o.a. dropstaafjes, fris fruit, schoolkrijt en gemende drop. In ons assortiment hebben we verschillende maten van de glazen stolp, glazen pot en het blokzakje met kopkaartje. De glazen stolp is verkrijgbaar in 0,5 L, 0,75 L en 2 L. De glazen pot is verkrijgbaar in 0,2 L, 0,4 L, 0,9 L, 1,5 L en 2 L. Het blokzakje met kopkaartje is verkrijgbaar in small, medium en large.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor jelly beans? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: