nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comJewellery Boxen

Jewellery Boxen met bedrukking

Een juwelenbox wordt gebruikt om juwelen in op te bergen. Dames hebben vaak een grote hoeveelheid juwelen en met een jewellery box kunnen ze deze juwelen geordend opbergen. In de meeste juwelenboxen zit een spiegel, dat is een groot voordeel.

Juwelenboxen als relatiegeschenk bestaan in veel verschillende maten, kleuren en soorten. Er zijn bijvoorbeeld ronde boxen, vierkante boxen, boxen met grote vakjes en boxen met kleinere vakjes. Vaak zitten er ook laatjes in de bedrukte juwelenbox als relatiegeschenk, waardoor er nog meer sierraden in bewaard kunnen worden. De bedrukte jewellery box kan gemaakt zijn van veel materialen. Zo bestaan er boxen die gemaakt zijn van hout, plastic, aluminium of glas.

Het is mogelijk om een juweelbox als relatiegeschenk te laten bedrukken, dit maakt de box nog mooier en leuker om naar te kijken. Zo is er altijd wel een bedrukte juwelenbox als relatiegeschenk die bij iemand past.

HSG Relatiegeschenken heeft een uitgebreid assortiment van juwelenboxen. U kunt een offerte aanvragen voor een juwelenbox, door onderaan te klikken naar de offertepagina.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor jewellery boxen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: