Joggingbroeken

Joggingbroeken met bedrukking

Ooit bedoeld als sportkleding, worden joggingsbroeken inmiddels vaak gedragen als vrijetijdskleding. Dat komt door het geweldige draagcomfort van de joggingsbroek. Een joggingbroek is gemaakt van een dikker materiaal dan een trainingsbroek; meestal een mix van polyester en katoen. Omdat joggingbroeken vaak gedragen worden, is het slim om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsnaam op de joggingbroek staat zodat uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komt en uw bedrijf alsmaar bekender wordt.

HSG Relatiegeschenken is gespecialiseerd op het gebied van textiel bedrukken of borduren. De te bedrukken joggingbroek zal voorzien worden met de naam en het logo van uw bedrijf zodat er optimaal reclame gemaakt wordt zonder dat u daar zelf extra moeite voor hoeft te doen. Zowel de mannen joggingsbroek als de vrouwen joggingbroek hebben een gebreide elastische tailleband en verschillende zakken.

Joggingbroeken bedrukken? Joggingsbroeken borduren? U bent bij HSG Relatiegeschenken aan het juiste adres! Wij kunnen de joggingbroek als relatiegeschenk voorzien van uw bedrijfsgegevens tegen een zo laag mogelijke prijs. Bekijk onze mogelijkheden op onze site www.hsg-relatiegeschenken.com. Neem ook eens een kijkje bij onze trainingsbroeken en onze sportbroeken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor joggingbroeken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: