nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comJoin the Pipe BOGO waterflessen

Join the Pipe BOGO waterflessen met bedrukking

 

De Join the Pipe waterfles kan geheel naar uw wens worden voorzien van een bedrukking voor optimale reclame voor uw bedrijf. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u de waterprojecten in Afrika en Azië sponsort. Voor iedere waterfles die u bestelt, doneren wij een fles aan een schoolkind.

Join the Pipe is bezig met het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen van schoon drinkwater te voorzien, overal ter wereld. Daarnaast wordt het drinken van kraanwater gepromoot met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater te bereiken. Door Join the Pipe BOGO waterflessen te kopen sponsort u de watertappunten en helpt u de schoolkinderen in Afrika aan schoon drinkwater.

Drink voortaan kraanwater uit onze Join the Pipe BOGO waterfles met bedrukking. Het is net zo lekker als bronwater en veel beter voor het milieu. Met onze kraanwater bidon kunt u gemakkelijk thuis, onderweg en op het werk kraanwater drinken. De te bedrukken BOGO waterflessen van Join the Pipe zijn allemaal gemaakt van BPA-vrij plastic en zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten: 330 ml, 500 ml en 1000 ml.

Laat de kraanwater bidon bedrukken met logo en tekst. Ideaal voor promoties, festivals en catering. De duurzame drinkfles met logo is verkrijgbaar in transparant of solid wit en de dop kan besteld worden in de kleur zwart, geel, roze, wit, rood, oranje, blauw en groen. U kunt ervoor kiezen om de fles te voorzien van een ring met haakje voor extra draaggemak.

HSG Relatiegeschenken is al jaren gespecialiseerd in het leveren van originele en verantwoorde relatiegeschenken. De Join the Pipe drinkflessen met opdruk zijn blijvende geschenken die uw bedrijf positief onder de aandacht brengen. Draag bij aan een betere verdeling van drinkwater zodat de hygiëne verbetert en het aantal watergerelateerde ziektes afneemt in de minder welvarende landen. Door het bestellen van de navulbare kraanwaterflessen met bedrukking, sponsort u schoon en veilig drinkwater voor schoolkinderen. Zij worden er beter van, uw bedrijf wordt er beter van en uw relaties worden er beter van!

Bent u geïnteresseerd in onze navulbare waterbidons van Join the Pipe? Deze drinkbidons zijn duurzaam en kunnen eenvoudig en voordelig bedrukt worden naar wens. Kies voor de kleurencombinaties die het beste passen bij de huisstijl van uw bedrijf! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor join the pipe bogo waterflessen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: