nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comJotter vulpotloden

Jotter vulpotloden met bedrukking

Het Jotter vulpotlood heeft dezelfde uitstraling als de Jotter balpen. Het enige verschil is dat het vulpotlood een potloodvulling heeft en de balpen een vulling met inkt. Vulpotloden komen vaak van pas als men secuur wil tekenen, maar ook als er notities gemaakt worden is het jotter vulpotlood relatiegeschenk een geschikt product.

Het Parker Jotter vulpotlood relatiegeschenk wordt geleverd in een chique doosje. Het parker vulpotlood is een geschenk waar u uw relaties zeker mee kunt verrassen. Een bedrukt jotter vulpotlood van het merk Parker heeft een luxe uitstraling en zal gewaardeerd worden door uw relaties.

U kunt contact opnemen met de medewerkers van HSG Relatiegeschenken indien u vragen heeft over het bedrukte of onbedrukte Jotter vulpotlood. Op onze website staat een uitgebreid assortiment aan pennen, vulpotloden, potloden, relatiegeschenken, gadgets en gifts, dus neem gerust een kijkje.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor jotter vulpotloden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: