Jubileum relatiegeschenken

Jubileum relatiegeschenken met bedrukking

 

Een jubileum is de herdenking van een gebeurtenis (zoals bijvoorbeeld een huwelijk) een bepaald aantal (meestal een veelvoud van 5) jaren geleden is.

Een jubileum wordt meestal in één adem uitgesproken met een feest. Ook bedrijven vieren het jubileum van hun werknemers. Er wordt meestal een luxe relatiegeschenk aangeboden wanneer een werknemer 25 jaar in dienst is. Ook wanneer iemand 40 jaar in dienst is, wordt er een relatiegeschenk gegeven aan de werknemer.

HSG relatiegeschenken heeft tal van relatiegeschenken die passen bij een dergelijk jubileum van een huwelijk of werkcarrière. U kunt relatiegeschenken zoeken voor een jubileum, door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina.

Vindt u niet direct wat u zoekt? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en we zullen samen een relatiegeschenk trachten te vinden naar uw smaak.

Vindt u niet het relatiegeschenk voor een jubileum terug op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor dit relatiegeschenk voor een jubileum aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor jubileum relatiegeschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 382 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: