Kaarsen in de vorm van een hartje

Kaarsen in de vorm van een hartje met bedrukking

 

De kaars in de vorm van een hartje is schattig op tafel als versiering, maar ook op een bureau. De kaars in de vorm van een hart staat overal leuk bij en is overal geschikt voor. De kaars in de vorm van een hartje is perfect voor Valentijn.


U kunt de kaars in de vorm van een hartje relatiegeschenken bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De bedrukking komt op het dekseltje van de kaars te staan. Hierdoor wordt de kaars hart een ideaal giveaway bij beurzen. Op deze manier kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.
In ons assortiment vindt u nog meer kaarsen. U vindt daar zoal de wijnfles als kaars en de geurkaars. Kaarsen zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kaarsen in de vorm van een hartje? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: