Kaarsen

Kaarsen met bedrukking

Wat doe je als de stroom uitvalt? De meeste mensen grijpen naar een zaklamp, maar waarom zou je geen kaarsen gebruiken? Te gevaarlijk? Je hebt er geen? Wel, een kaars is eigenlijk een lichtbron. Het is gemaakt van een vettige stof zoals bijenwas of stearine. In het middel zit een katoenen koord. Als je de lont van een kaars aansteekt smelt het vet en word door capillaire werking aan de lont gezogen. In de hogere delen van de pit word het vet door verdamping gasvormig en brand. Dus is je kaars en straat het licht en warmte uit.

Een kaars wordt meestal vervaardigd in de vorm van een cilinder, maar andere mogelijkheden zijn ook mogelijk, zoals een bolvorm, een kubus of zelfs een figuurtje.

Vroeger was een kaars het enige hulpmiddel voor licht, nu hebben we elektriciteit, en met die elektriciteit kunnen we lampen laten branden. Elektriciteit kost wel veel geld, kaarsen daarin tegen niet.

Vooral rond de kerstperiode worden er veel kaarsen gebrand. Een kaars is meestal het symbool van licht en warmte.

Er zijn heel veel verschillende soorten kaarsen. Tegenwoordig heb je zelfs geurkaarsen of kaarsen die als ze opgebrand zijn een geurende olie worden. Er bestaan zelfs kaarsen die sigarettenrook en de geur van sigaretten elimineren. Ook bestaan er grote kaarsen voor in de tuin (deze doven niet zo snel en hebben een dikke lont), alsook fakkels, die met olie werken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kaarsen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: