Kaarslichten op zonne-energie

Kaarslichten op zonne-energie met bedrukking

 

Tijdens de zomermaanden zitten we graag op het terras. Als het dan begint te schemeren, is er een ideaal artikel die ervoor zorgt dat de gezelligheid kan blijven duren.

Het amberkleurig LED-lampje geeft een sfeervol flakkerend licht, alsof er een kaarsje brandt. Maar dan zonder het gevaar van een echte kaars. Het lampje is weerbestendig, roest niet, is voorzien van een aan/uit knop en gaan automatisch aan in de schemer. Formaat: 9 cm : 12 cm

Dit cilindervormige sfeerlicht werkt op zonne-energie en kan overal neergezet of opgehangen worden. Geen snoeren of stroom nodig. Vijf uur opladen bij volle zon geeft ongeveer 8 uur licht afhankelijk van de lichtsterkte.

Er zijn verschillende versies van de kaarsen op zonne-energie. Zo zijn er de tafelmodellen en de modellen die u in de grond kunt steken.

Met deze 2 in 1 staande tuinlamp op zonne-energie kun je eenvoudig switchen tussen helder wit licht of flikkerend warm geel kaarslicht. De lamp is voorzien van een grondpin en een roestvrijstalen deksel en poot. De kelk is van kunststof maar ziet eruit als matglas. 5 uur opladen bij volle zon geeft 10 uur licht afhankelijk van de lichtsterkte. Omdat de lamp op zonne-energie werkt heb je geen stroom of snoeren nodig. Je kunt de lamp overal in de tuin plaatsen. Formaat: De lamp is 69 cm waarvan 10 cm grondpin. De doorsnee van de bovenkant is 11,4 cm               Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kaarslichten op zonne-energie? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: