Kaarthouders

Kaarthouders met bedrukking

Bewaar uw ID-, credit of bankkaart veilig met behulp van de kaarthouder. De bedrukte kaarthouder is klein en erg handig in het gebruik. U beschermt uw bankpas, creditcard of ieder ander pasje optimaal met de kaarthouder. U kunt in de kaartenhouder twee kaarten opbergen.

U kunt de kaarthouder laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht en een geschikt promotiemiddel. De kaarthouder met opdruk is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. De kaarthouder met opdruk is handig en heeft een mooi uiterlijk. De bedrukte kaarthouder zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

De bedrukte kaarthouder is uitermate geschikt als relatiegeschenk voor particulieren. De kaarthouder met opdruk is ook perfect als giveaway voor op beurzen en open dagen.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kaarthouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: