nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKaartspellen

Kaartspellen met bedrukking

Er is niks leuker dan een spelletjes avond met het gezin of met vrienden! Door de verschillende keus aan spellen zoals pesten, ezelen, galgje, wijnspel en het dialectenspel hoeft u zich nooit te vervelen!

U kunt de kaartspellen relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het kaartspel is een geschikt relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook een perfect promotiemiddel. Door de bedrukking op de achterkant van de kaarten, komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij u klanten. De bedrukte kaartspellen zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In het HSG assortiment vindt verschillende producten die gerelateerd zijn aan de kaartspellen. U vindt zoal de familiespellen zoals ‘The Voice Sing & Coach Gam’ , ‘Ik hou van Holland bordspel’ en het spel ‘De Jongens tegen de Meisjes’.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kaartspellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: